ROYAL GRILL EXPRESS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 3812 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Royal Grill Express. Meer weten? Ontdek meer

4 okt 2022 om 17:54 Heerlijk gegeten, vriendelijke bezorger en fijne service!
2 okt 2022 om 19:48 Helaas had ik het verkeerde ijs. Maar voor de rest heel top. Eten was heerlijk zeker een aanrader.
2 okt 2022 om 11:58 ik bestel hier nooit meer ze waren de helft vergeten heb toen opgebeld toen zij de bbeste man
1 okt 2022 om 11:51 Was weer top!
29 sep 2022 om 15:22 heerlijk eten lekker warm kinderen en wij hebben genoten dus perfect , wel wat duur maar das normaal bij thuisbezorgd altijd
28 sep 2022 om 20:39 Heerlijk eten en de mensen zijn er altijd vriendelijk
27 sep 2022 om 19:28 super malse biefstukken met de patat apart! Top!
24 sep 2022 om 19:36 Eten besteld voor 17:45, maar het was er om 18:30 nog niet. Gebeld en ze waren onderweg. Vervolgens duurde het nog 20 min. Bij aankomst was het eten sappig en waren ze een aantal dingen vergeten. Dit was tevens de vorige keer ook al zo.
24 sep 2022 om 18:44 Het eten was niet warm Heb daar heen gebeld Krijg volgende keer korting Ben benieuwd
22 sep 2022 om 23:13 Hele snelle bezorging eten was top zoals altijd!
20 sep 2022 om 9:47 Eten was aan de koude kant en was droog. Jammer!
18 sep 2022 om 21:20 We hebben meer dan 2 uur moeten wachten op het eten. Na 2x gebeld te hebben kwam het dan eindelijk.