ROYAL GRILL EXPRESS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 4373 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Royal Grill Express. Meer weten? Ontdek meer

12 jul 2024 om 6:37 Na het eten hele avond boven de pot gehangen… niet snel voor herhaling vatbaar
7 jul 2024 om 19:51 Niet wat we gewend zijn van Royal Grill. Kapsalon leek wel met slappe ovenfriet en gyros had allemaal harde stukken. Aardappel schijven waren vergeten en pizza was koud.
5 jul 2024 om 21:35 Het was ontzettend lekker! Biefstuk met champignonroomsaus, rijst en heerlijke groente! Vlees was zo lekker mals! Groente heerlijk! Echt een kado’tje! Hier gaan we vaker bestellen! Dank jullie wel!
1 jul 2024 om 21:38 Heerlijk!
28 jun 2024 om 13:55 Normaal heel tevreden over deze mensen. Alleen ze waren gisteravond duidelijk te druk. Kwamen half uur later dan aangegeven zonder bericht hierover. Daarnaast bestelling niet helemaal goed gegaan. Hopelijk volgende keer weer beter.
26 jun 2024 om 20:45 Na 60 minuten gebeld er word gezegd dat het onderweg is. Na 90 minuten word ik gebeld dat er iets niet goed was doorgekomen en of ik de bestelling nog wou
23 jun 2024 om 21:01 Voorheen nooit problemen gehad. Helaas de laatste paar keer continu de bestelling te laat geleverd. Vandaag bijna 3 u van te voren besteld in de hoop dat het dan wel op tijd zou zijn. Helaas weer bijna 30 minuten te laat. De patat was wat slap.
22 jun 2024 om 13:48 Wederom erg goed! Graag tot de volgende keer.
19 jun 2024 om 19:14 rauwe patat bamischijf open gebarsten en erg vet ik bestel daar nooit weer heb de app verwijderd
16 jun 2024 om 21:54 Om 19:13 mijn bestelling geplaatst en die kwam om 21:34 aan. Drie keer gebeld. Een bezorgder met een verkeerde bestelling aan de deur gehad, die beloofde ons ons geld terug. Helaas, kwamen ze dat niet na. 2:20 uur wachten, is blijkbaar normaal.
13 jun 2024 om 22:56 Super vriendelijk personeel, en het eten is er altijd goed.
13 jun 2024 om 16:24 Top!! Zoals altijd. Vriendelijke bezorgers die ook netjes bellen als ze iets niet kunnen vinden. Voldoende aan aardappels, groente en rijst wat je erbij krijgt, tevens ook aan saus. Wij bestellen hier sowieso (weer) vaker