ROYAL GRILL EXPRESS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 3929 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Royal Grill Express. Meer weten? Ontdek meer

5 feb 2023 om 2:00 Kapsalon, broodje dőner en kaas broodjes besteld. Alles smaakte heerlijk en snelle bezorging.
4 feb 2023 om 19:48 Pizza döner was nog half deeg. Had extra Döner aangevinkt. Betaal je extra voor, Niets van gezien ook. Kapsalon was ook armoedig superveel patat weinig döner.. enige wat top was ik dat ik niet de deur uit moest voor bier. was er wel en goed koud ook
2 feb 2023 om 12:41 Lekker gegeten!
2 feb 2023 om 4:46 Lekker gegeten
29 jan 2023 om 21:20 Helaas was de biefstuk helemaal doorbakken. Deze was droog en bijna niet te snijden. En de patatjes waren ook droog. Jammer want we waren best een behoorlijk bedrag kwijt met zijn vieren. De bezorging was wel netjes op tijd.
27 jan 2023 om 6:40 Tijd aangeven voor bezorging en ze waren mooi op tijd
23 jan 2023 om 8:19 Het duurde erg lang voor dat het bezorgd werd
22 jan 2023 om 22:31 Duurde te lang voordat de bestelling kwam, 2 x achteraan gebeld. Eten werd wel warm aangeleverd maar de chicken Royal zag er niet Royal uit. Miste salade. Leek of het zo in de bak was gegooid. Wij gaan niet weer bestellen
22 jan 2023 om 19:47 Goede service vriendelijke bezorger, kwaliteit eten optimaal
21 jan 2023 om 21:35 Hoe was het eten vraagt Thuisbezorgd. Geen idee, nog niet binnen. 2 uur en een kwartier inmiddels. Waarom bestelt iemand hier als je de reviews ziet?
21 jan 2023 om 20:14 Eten koud en duurde meer dan 1:50 min en totaal niet verstaan baar aaan de telefoon
19 jan 2023 om 22:10 Pizza koud