ROYAL GRILL EXPRESS

ROYAL GRILL EXPRESS Vers, eerlijk en heerlijk!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3724 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Royal Grill Express. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2022 om 19:38 Ik zit nou 2 uur te wachten en heb ze nou al 2x gebeld en ze zeggen ja zijn we mee bezig echt eerste en laatste x dat ik hier bestel!!
26 mei 2022 om 19:28 17.00 eten besteld, nu om 19.30 nog niets ontvangen
25 mei 2022 om 20:12 Weinig vlees bij de spare rib schotel, slappe koude, smaakloze friet, frisdrank en saus vergeten (na bellen wel nabezorgd, maar het kwaad was al geschied)
25 mei 2022 om 18:57 Goed en veel eten.vriendelijke bezorger
24 mei 2022 om 20:15 De 2 persoons schotel was echt super thx
22 mei 2022 om 22:57 Verkeerde bestelling werd geleverd. Vervolgens was mijn bestelling bij een ander bezorgd. Moest omgewisseld worden, je raad het al. Eten koud..
22 mei 2022 om 19:56 Broodjes shoarma was weinig vlees en te hard gebakken jammer De rest was prima
21 mei 2022 om 21:32 Was heerlijk, en allemaal vers. Leuke bezorger. Zeker weer voor herhaling vatbaar
20 mei 2022 om 20:14 Ondanks dat ik de verkeerde adres heb gestuurd kwamen ze nog netjes brengen aan het goeie adres. Chapooo!!!!
18 mei 2022 om 23:29 Was lkkr!
17 mei 2022 om 22:39 Meerdere keren eten besteld, goed eten, op tijd bezorgd en vriendelijke bezorgers! Top
17 mei 2022 om 21:31 Pizza was ok. Rice was amazing and the delivery guy too.