ROYAL GRILL EXPRESS

ROYAL GRILL EXPRESS Vers, eerlijk en heerlijk!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2340 beoordelingen
4 apr 2020 om 23:57 Begrijpelijk dat in deze Corona tijden de bestelling lager op zich laat wachten dan normaal. Maar 1,5 uur is wel erg lang. Dan verwacht je wat goeds. Helaas was de patat zeer klef eveneens als de kroketten. Daarnaast was de lachmachun prima!
4 apr 2020 om 23:28 Goed En Lekker eten en prima service
4 apr 2020 om 20:42 Goede service
4 apr 2020 om 19:33 Het eten is hier altijd ontzettend lekker en de porties ruim voldoende. Alleen wij twijfelen altijd omdat de bezorging gewoon erg lang duurt. Even een snelle hap is het niet. Vandaag echt 1:30 uur gewacht, dat was wel echt te lang eigenlijk.
1 apr 2020 om 22:57 Eten was erg weinig.
31 mrt 2020 om 20:17 Bamischijf menu zag er uit als kots, was uit elkaar gevallen en geplet. Patat niet te vreten. Hamburger was wel lekker. Nooit bericht gekregen hoelang het duurde uiteindelijk heb ik gebeld en werd gezegt dat bezorger onderweg. Yolo
30 mrt 2020 om 20:06 Snel bezorgd. De bestellingen zijn altijd compleet en ruim voldoende. Grill is ook echt GRILL. Altijd lekkere groenten en salade erbij, top!
30 mrt 2020 om 6:51 Deze keer minder dan normaal; kapsalon was koud, was met frites ipv schijfjes gemaakt, en er zaten liefst 2 stukjes vlees in. Laatste twee ervaringen ronduit slecht.
29 mrt 2020 om 19:44 Na anderhalf uur maar is gebeld waar het bleef, ze zeiden dat het onderweg was. Na een half uur stonden ze dan aan de deur en dan raad je het al, het eten was koud..
29 mrt 2020 om 19:41 Zeer slecht!! Vanavond om 17.05 besteld, aankomst tijd zou 50 minuten verder liggen, om 18.12 gebeld toen waren ze aan het koken werd er verteld, om 18,53 zouden ze onderweg zijn, het is nu 19,40 4x geprobeerd weer te bellen maar ze zijn niet bereikbaar.
29 mrt 2020 om 19:24 Eten was heerlijk. Alleen de bezorging duurder wel heel erg lang dik ander half uur
29 mrt 2020 om 11:48 Beste grill van Apeldoorn, altijd goed verzorgde grillschotels. Kwaliteit is goed en over bezorg tijd zijn ze duidelijk. En nee: ik heb geen aandelen in dit restaurant. ;-)